duminică, 6 decembrie 2015

Cum sa-ti decorezi bradul de Craciun?


Craciunul este sarbatoarea  familiei cu miros de brad si cozonac, un alt prilej de a petrece momente de bucurie si romantism si de a-ti incanta familia cu minunatele cadouri de sub brad.
Dupa ce ti-ai gasit bradul potrivit, ideal ar fi unul natural, aduna-ti familia si decoreaza-l cu stil si personalitate!
Impodobeste bradul  cu ghirlande, beteala si globulete stralucitoare. Alege sa decorezi bradul cu multe globulete cu ingerasi, globulete albe si rosii care semnifica puritate si fericire.

                                     Sursa foto:Exotique                             Sursa foto: Exotique

Pentru un plus de originalitate, poti decora bradul cu globulete lucrate manual din material textil si fir metalic, iar pentru un aer festiv poti orna bradul cu lumanarele pe suport metalic, in alb si rosu.

Sursa foto: Exotique
Sursa foto: Exotique

Sursa foto: Exotique
Alege sa decorezi bradul cu figurine iubite de familia ta, ingerasi, pasarele, animalute, asfel  incat sa fie o incantare de care sa-si aminteasca totdeauna cu placere.

Pregateste-te de Craciun si fii alaturi de cei dragi, de familie si prieteni, incercand sa fii mai generos, facand fapte bune si daruind din inima tot ce ai mai bun si frumos.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu